Komentar..

Vi fick en komentar om att det skulle vara roligt om vi skrev hur våra favoritponnysar är att rida, så jag tänkte göra det! :)
 
Musse: Musse är jättetrevlig att rida, han kan bli lite stark och inte lyssna på bettet, men annars så är han väldigt uppfostrad. Han tycker om att hoppa, och är verkligen jätteduktig när han gör det, hoppar allt man styr mot. Dock så måste man på "tävlingar" ha mycket ben ändå och rida ända fram för annars kan han tveka.
 
I dressyren är han ganska spänd, men det brukar släppa efter första galoppen, han kan gå och tänka på lite annat, så man måste vara tydlig med det man vill och alltid sätta honom i sysslor.
Han är annars somsagt jättesnäll att rida, skulle aldrig få för sig att bocka eller så, han kan börja backa när han inte vill, och är lyhörd, men jättesnäll!
 
 
Zlatan: Man har två alternativ när man rider Zlatan, antingen åker man bara med, det är lätt, eller så rider man honom, och då måste man rida. Han kan lätt börja tänka på annat men när man får honom fokuserad är han jätteduktig, på allt! Han är jättebussig att rida, han vara fjantig ibland och kasta sig osv.
 
Han älskar hoppning, och har mycket kapacitet inom grenen! Zlatan måste man vara bestämd på, inte sitta och fråga, utan visa och bestämma, annars tar han lätt över. Men han är huuuur rolig som helst att rida, fina ponnyn!
 
 
 
Gus: Gus är envis, verkligen jätteenvis, om han inte vill, då gör han det inte. Man MÅSTE vara bestämd, göra ett par ponnysparkar, men efter, när han gör rätt så måste man berömma, det är viktigt. Han tycker om att hoppa, fast det roligaste att hoppa i skogen, man måste nästan skritta imellan stockarna, för annars vet man inte vad han gör haha!
 
I dressyren är han...fin, när han konsentrerar sig. Men Gus är så speciell, det går inte att rida honom som vanligt, man måste göra olika saker, man kan inte galoppera i hagen typ, osv. Men han KAN om han VILL.
 
 
Hur tycker ni era favoritponnysar att rida? :)
 

Kommentarer
Postat av: johanna

vilken söt bild på dig och zlatan :D fina ni♥

tycker du besrkiver zlatan väldigt bra, haha! :)

2012-06-24 @ 21:14:30
URL: http://johannahedqvist.blogg.se
Postat av: Jessica Holmqvist

Åh kul att du svara på min kommentar! :) Jag skulle kunna tänka mig att rida Musse av alla era favoritponnysar! han verkar jätte mysig att rida! :) Längtar tills jag kommer till er och fotar er! :D

Svar: :) Ja, Musse är superduperhärlig att rida, han har så mycket power av honom! Jaa haha, fast jag inte känner dig men jaa! :D /Märta
salaryttarnaaa.blogg.se

2012-06-24 @ 23:21:20
URL: http://jhfotograf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0