Kan ni tänka er..♥

Kan ni tänka er, att ni har en favorithäst på ridskolan, ni älskar den över allt annat på denna jord. Lappen "sommarhästar" kommer upp på anslagstavlan, och ni sitter flera timmar och fixar och donar för att erat brev om ansökan ska bli så bra som möjligt. Lämnar in lappen...
 
Väntar i veckor, pratar varenda rast i skolan om sommarhästar, hur ni tänker kring det, saker som måste införskaffas, och allt som går att prata om! Dagen kommer, lappen ska komma upp!!
 
Ni kan inte konsentrera er i skolan, ni menar, sitta inlåst i ett hur när lappen om eran sommar kommer förändras sitter uppe? Nervösa som tusan när ni i all världens fart cyklar till stallet, rusar in och ser att lappen inte är där.Väntar, nervositeten stiger, ni går och kollar en gång var 5:te minut, och helt plötsligt sitter lappen där. Namnen står så himla tyglit.
 
Du, bara du har fått din favorithäst i 5,5veckor, som barabarabara din!
 
-
 
Så var det för oss alla i Salaryttarna, en började gråta, en sprang och skrev och hoppade av lycka, en ringde till alla och berättade om nyheten! Försök tänka er in i det, hur underbar den känslan var!
 
 
 
 
 
 
Tänk så kul för ridskoleponnysarna att få komma ut och känna riktig frihet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0