Ponnysarna löshoppas 2012/07-25

Tänkte göra en utvärdering utav alla ponnysar som hoppades. Även om Gus & Musse inte är mina ponnys så tänkte jag skriva ändå hur JAG tyckte. Känner dem ju inte alls, vilket Märta gör. Hon känner båda utan och innantill.

Ayla ↓ (tog av henne nosgrimman för att hon var snyggare så, red med den innan iallafall.) 
 
Ayla var lite busig i början, haha.. Så fort vi släppte henne så tvärvände hon och drog iväg och busade haha!
Men sen när hon lugnat sig lite och inte alla höll på att smacka och greja så blev hon mer koncentrerad och hoppade med glädje :) Hon tyckte det var roligt och hade öronen rakt fram hela tiden förutom när hon bråkade med tjurkärringen Gwen... 
-
Gus ↓
Gus trivdes verkligen tillsamans med sina polare helt lös få springa och göra vad han vill iprencip, han rullade och åt gräs mest när han inte hoppade haha :) Iallafall så var ju han den klart sötaste & så fort han hoppat så travade han förbi alla så man skulle klappa honom, och han kom flera gånger fram till en (som på bilden över) med spetsade öron och ville ha beröm. Jag tror han tyckte det var super kul! 
-
Musse ↓

Han blev lite svårfångad efter att vi släppt dem lös medans vi byggt fram hinder. Men när vi fick tag på honom så hoppade han bra och ståtligt som vanligt! Han sög tag i hindrerna och hoppade med glädje, TILLS vi höjde upp till 85 cm. Då började han tveka lite, men hoppade ändå utan problem. Han hade LÄTT klarat 1 meter MEN Märtis och vi andra bestämde oss för att vi var klara där.

Frida då... vad gjorde hon medans vi hoppade? Eftersom Gwen inte fick hoppa...? Jo antingen stod hon som infångare och så hoppade hon upp och galopperade HELT löst på Gwen en gång, och Gwen var heeelt crazy igår. Sprang omkring som en galen höna och tvärvände och tyckte livet var toppen! Fattar inte hur Frida vågade, haha... 
Vi var ute till halv 9 ungefär.. Toppen mysigt med mina bästisar! ♥ 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba <3

Vrf får inte Gwen hoppa? :)<3

Svar: För Gwen hoppades i förrgår, och dom ska bara hoppas två gånger! :) <3
salaryttarnaaa.blogg.se

2012-07-25 @ 11:42:53
URL: http://www.ebbaamoudruz.blogg.se
Postat av: Alexandra

Hej tjejer, detta är verkligen inte för att vara dum eller nånting, inte riktat mot någon utan bara allmänt tycker jag att ni ska tänka på vad ni lägger ut, det är inte era hästar och man kan råka surt till om det vill sig illa, var försiktoga och nk till en extra gång när det är sådana här saker, iaf om att frida galopperade helt utan nånting på gwen, inte världens smartaste att lägga ut när det inte är era hästar:/ Förlåt men kände att nånstans så räcker det väl?:) Hoppas ni inte blir sura på mig nu utan att ni fortsätter och har denna bloggenergin! Bara kanske just såna grejer inte passar in när det är med ridskolehäsarna??:) Jag har själv råkat skrivit lite fel på bloggen och den h*n det berörde blev inte super glad;)
Bara komihåg i fortsättningen tänk på vad ni lägger upp för i slutändan kan det slua riktigt dåligt!!:)
Hoppas ni inte blir arga på mig nu,hehe;)
Kram på er alla:)

Svar: Okej, håller med om att vi kanske borde tänkt till lite innana. Tack :)
salaryttarnaaa.blogg.se

2012-07-27 @ 23:19:21
URL: http://memyselfandjusti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0