Dagen!

Dagen var helt grym, men såklart var det lite trist att Madde inte kunde följa med, Gus orkar ju inte att gå ända dit, köra ett hopp pass, och gå tillbaks..


När Frida och jag skrittade dig första biten så körde vi i alla gångarter så vi kunde börja hoppa fram så fort vi kom dit, Musse uppskattade som vanligt att galoppera! Mötte upp Isabel och skrittade på Ösby, mysigt osv.
 
Väl där framme skrittade jag först något varv så han fick kolla lite på omgivningen, men eftersom min ponny är så duktig fanns det inte speciellt mycket att kolla på. Travade honom lite på en volt först, mjuk och duktig ponny. Galopperade lite och började hoppa fram ett par gånger på ett 25hinder, och aaah, GUD vad jag har saknat att hoppa!!!!!! Njöt ihjäl mig av att bara "hoppa" över att 25cm "hinder"! Höjde vart efter, han sög tag i hindren och tyckte det var superkul!
 
Hoppade upp till 85cm, och det var på slutet, båda var trötta och varma av värmen vilket ledde till att han kom lite fel på hindret och vägrade så jag ramlade av. Jag fick lite ont i svanskotan, men hoppade upp igen och hoppade det igen för att han inte skulle lära sig att värga och för att jag inte skulle bli rädd, dock blev det ett kråkhopp haha, men vi hoppade det iallafall! 
 
Skrittade hem. Det började regna när vi var på banvallen så jag och Frida ställde upp ponnysarna bredvid varandra och tävlade, shiit va Musse fällde in rumpan och drog iväg, haha så söt!

-
 
Jag blev lite frustrerad för han blev bara lite svettig vid sadelgjorden, haha han är tydligen i toppform, trots alla vilodagar, ÄT PONNY, ÄT TILLS DU DÖR!!
 
Älska bilden över, kolla tekniken! :')
 
 
Jag fick jättemånga failbilder, så komentera så lägger jag upp dom, en del på Musse, och massa när jag ramlade av! ;)
 
Har också Überfina bilder sen idag..!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag vill se failbilder!! ❤

2012-07-16 @ 22:11:01
URL: http://ebbaamoudruz.blogg.se
Postat av: Malva

Jag vill se alla failbilder :) <3

2012-07-16 @ 22:26:16
URL: http://www.superbestisar.blogg.se
Postat av: Nathalie

HAHA bästa fotografen ever ;)

2012-07-17 @ 00:12:48
URL: http://youngbloodsweden.blogg.se
Postat av: Sara

fina bilder :D

2012-07-17 @ 01:27:53
URL: http://tvaryttareenponny.blogg.se
Postat av: Madde!

JAG VILL OCKSÅ HOPPAAA!!!! :((((((
hehe

2012-07-17 @ 12:25:16
URL: http://salaryttarnaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0